Image title


Компанія Avon запрошує до співпраці та партнерства і пропонує:


  • Безкоштовно зареєструватися у компанії Ейвон й отримати дисконт (придбати зі знижкою продукцію Ейвон) на перше замовлення 25% від 600 грн. за цінами каталогу, а також отримати АРОМАТ у Подарунок із другим замовленням від 550 грн. Ви матимете можливість приймати участь у програмі «Розвиток Нових Представників Avon» й отримувати розкішні подарунки від компанії Ейвон! Просто перейдіть за цим посиланням, заповніть форму і на ваш телефон прийде смс із вашим особистим рахунком у компанії Avon та паролем для входу на особисту сторінку.



ЗАРЕЄСТРУЙСЯ ТУТ ТА ОБЕРИ АРОМАТ У ПОДАРУНОК

Image title

  • Роботу Партнером (координатором) у компанії Avon. Ми пропонуємо можливість додаткового заробітку та  основного місця роботи. Стати Партнером можна після реєстрації у компанії Ейвон та розмістивши одне замовлення на суму не менше 600 грн. за цінами каталогу (до сплати 450 гривень). Виплата комісійних здійснюється на банківську карту кожну кампанію, один раз у три тижні. На рік 17 кампаній, відповідно 17 зарплат. Крім зарплати вас чекають грошові премії, подарунки, подорожі за кордон, та – АВТОМОБІЛЬ (для переможців Зіркового клубу координаторів). Ставши Партнером, ви зможете заробляти першого року співпраці від 500 до 17000 грн.! Дуже важливо – вам буде нараховуватися трудовий стаж. Робота Партнером в Ейвон полягає в пошуку, навчанні та розвитку представників компанії Ейвон. Реєструвати представників можна по всій Україні. Доставка на будь-яке відділення Укрпошти, Нової пошти.
  • Безкоштовне он-лайн навчання від бізнес-тренерів компанії Avon та особисто від мене.


Дуже буду рада бачити вас у своїй команді! Пишіть, дзвоніть, заробляйте разом зі мною! Реєструйтеся за цим посиланням. Після заповнення форми я з вами зв’яжуся у найкоротший термін. 


Контакти:

телефон+38(050)901-99-47

e-mailgushilinavika@ukr.net

Facebookhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100018043121328

#регистрациявэйвон #заказатьэйвон #работавэйвон #заказатьэйвонполтава #подписатьсяэйвонполтава


Стати консультантом зареєструватися в Avon Ейвон у Полтаві, Дніпрі, Києві, Добропіллі, Краматорську, Запоріжжі, Карлівці, Хоролі, Одесі, Львові, Харкові, Кривому Розі, Миколаєві, Чернігові, Черкасах, Житомирі, Чернівцях, Сумах, Рівному, Івано-Франківську, Тернополі, Луцьку, Мелітополі, Нікополі, Бердянську, Броварах, Павлограді, Слов’янську, Білицькому, Білозерському, Костянтинівці, Лисичанську, Вишгороді, Кам’янець-Подільському, Дружківці