Image title

Якісні та багатофункціональні навушники завжди знадобляться, адже їх можна використовувати в домашніх умовах, на роботі, під час поїздки за кермом або у ролі туриста. Завдяки такій техніці вдасться повністю поринути у свою атмосферу, переглядаючи серіали, фільми, різні відео чи слухаючи улюблену музику. 

Визначившись із основними запитами можна зробити зручний вибір. Безліч моделей навушників у різному виконанні доступні тут https://comfy.ua/ua/nayshniki/, де є поділ на категорії та система фільтрів для вибору. Необхідно вказати бренд, тип підключення, наявність мікрофона, додаткові особливості та функції, а також оцінити кріплення та тип роз'єму.

Типи навушників

Виходячи з форми та технічних параметрів, можна виділити наступний набір категорій навушників:

Вкладиші. Вони вставляються у вушну раковину. Прилягання недостатньо щільне, тому можна почути зовнішній шум. Також при активності можуть випадати із вух, тому рекомендуються до використання лише у приміщеннях;
Повнорозмірні. Вирізняються великими габаритами, повністю охоплюють вуха. Завдяки такому виконанню гарантується чистота звуку, а зовнішні шуми практично не чути завдяки ізоляції;
Вакуумні. Через глибоку посадку у вушний канал виключені будь-які зовнішні шуми, що гарантує також якісний звук і стійкість при активності користувача;
Накладні. Досить якісний звук, але вони не будуть зручними під час прогулянок та активності;
Спортивні. Найчастіше бездротові моделі, що мають додаткову фіксацію для активних людей, вони не будуть випадати з вух. Також такі навушники захищені від вологи.

Крім визначення виду, потрібно вивчити параметри чутливості, діапазон частот, опір та інші характеристики. Чутливості 95-100 dBm достатньо для сучасних користувачів.

Додаткові особливості

Активне шумозаглушення дозволяє позбутися зовнішніх шумів, що гарантує чистоту звуку та стабільність. Бездротова зарядка є в багатьох бездротових навушників. Це відмінний спосіб повністю виключити застосування проводів та з комфортом користуватися девайсом. Наявність басів та їх регулювання не буде зайвою для більшості меломанів.

Сенсорне керування вкрай корисне для водіїв та активних людей, щоб не діставати телефон, приймаючи або відхиляючи дзвінки. Також за допомогою сенсора є можливість регулювати рівень гучності, що є елементом автоматизації.