Оголошення не актуальне і публікується з ознайомлювальною метою
Дивіться схожі актуальні оголошення -
1
Полтавська область/Полтава і район
Достатній вміст омега-3 жирних кислот у раціоні відчутно знижує ризик виникнення та розвитку серцево-судинних захворювань та інсульту, високого тиску крові, депресії, синдрому дефіциту уваги і гіперактивності, болів в суглобах, а також багатьох захворювань шкіри. Окремі дослідження показали, що омега-3 жирні кислоти можуть стимулювати імунну систему й захищати нас від цілої низки захворювань, включно з хворобою Альцгеймера.
Омега-3 жирні кислоти - це не одна поживна речовина, а комплекс поживних речовин, який включає ейкозапентаєнову (ЕПК) і докозагексаєнову (ДГК) кислоти. Обидві містяться у значній кількості в тканинах тіла холодноводних риб, що є однією з причин нестачі їх у раціоні такої великої кількості людей.
Раціон майже 80% українців бідний на омега-3 жирні кислоти. Ця хронічна недостатність стає причиною, як різноманітних порушень обміну речовин, так і серйозних захворювань.
NUTRILITE™ Комплекс Омега-3, який містить оптимальне співвідношення омега-3 жирних кислот (ЕПК - ейкозапентаенову і ДГК- докозагексаенову кислоти), рекомендований до вживання всім, хто страждає на будь-які запальні процеси, незалежно від їх локалізації (наприклад, ревматоїдний артрит, атопічний дерматит і навіть розсіяний склероз), інфекційні та вірусні захворювання, а також для щоденного вживання – людям із захворюваннями серця та судин. Одна капсула NUTRILITE Комплекс Омега-3 забезпечує організм приблизно такою ж кількістю омега-3 жирних кислот (ЕПК та ДГК), що і 28 г сьомги, тунця чи сардин.