Чи замислювалися ви коли-небудь, як важко доводиться нашому хребту і суглобам? Постійне навантаження припадає на них щодня, щогодини - навіть коли ми самі, скажімо так, не дуже зайняті: відпочиваємо і розважаємося. А якщо додати до повсякденної навантаженні ще й інтенсивні заняття спортом, або, не дай бог, такий фактор як травми ... Нічого дивного, що сьогодні захворювання опорно-рухового апарату зустрічаються не лише у людей у віці, а й у чоловіків і жінок в самому розквіті сил. Болі в спині, болі в суглобах. Позбутися від них вкрай важко, доводиться терпіти ... Так би ми написали ще кілька років тому! Але медицина не стоїть на місці. З'являються нові технології і методики лікування. Сучасні медичні центри, щоб забезпечити своїх пацієнтів найякіснішої лікарською допомогою. Так, нещодавно найширший спектр послуг, який пропонує своїм пацієнтам, лікувально-діагностичний центр "Ортомед Просперітас" в м.Полтава на вул. Енгельса, 19-А. поповнила нова методика лікування захворювань суглобів - Ортоплазма.

Ортоплазма (плазмоліфтінг в ортопедії) - це новий, перспективний метод лікування хворих з патологією опорно-рухового апарату. Метод заснований на регенеруючому дії збагаченої тромбоцитами плазми крові, яка виділяється з крові хворого шляхом центрифугування.

Суть цього методу полягає в лікуванні плазмою крові, яка збагачена тромбоцитами. Головна функція тромбоцитів, що містять фактори росту, - це участь в обмінних процесах і відновлення тканин, на чому і заснована дія методу. Збільшення концентрації тромбоцитів в області поразки тканини значно підсилює природну регенерацію клітин. Чим швидше цей процес, тим більш вираженим стає знеболюючий і протизапальний ефект.

 Це безпечна і безболісна процедура, заснована на активізації власного потенціалу організму пацієнта. Наш фахівець проводить процедуру амбулаторно. В середньому вона займає близько півгодини. Для цього у пацієнта проводиться забір крові з вени. Потім в спеціальній центрифузі з крові виділяється плазма з високою концентрацією тромбоцитів. Дану плазму лікар вводить в проблемні ділянки. Це може бути околосуставная тканину, хвороблива зона м'язів або безпосередньо в порожнину суглоба.

Повний курс лікування складається з 3-5 сеансів по 1 ін'єкції раз в 3-10 днів. Цього достатньо, щоб викликати тривалу, стійку ремісію, а також повністю зняти м'язові спазми, усунути болі в суглобах і забезпечити пацієнту можливість вільного передвіженія.А оскільки ортоплазма абсолютно природна за своїм складом (ніякі сторонні хімічні речовини або, скажімо, стовбурові клітини туди не додаються ), вона не генерує ніяких побічних реакцій, в тому числі не викликає алергії.

 Ортоплазма (плазмоліфтінг в ортопедії) успішно застосовується при остеоартрозах, періартритах, уповільненому зрощенні переломів кісток, пошкодження зв'язок та м'язів.

При цьому поліпшується обмін речовин, зменшується запальний процес, скорочуються терміни зрощення переломів, відсутній ризик алергічної реакції, відбувається стимуляція регенеративних процесів в тканинах.

Використання ортоплазми (плазмоліфтінга в ортопедії) істотно знижує необхідність застосування лікарських препаратів. У зв'язку з тим, що ортоплазма сприяє поліпшенню обміну речовин, метод надає не тільки оздоровчий, але і профілактичний ефект.

Image title

Попередній запис за тел.: 0532-58-03-08, 066-285-25-48, 067-186-55-70

Адреса клініки: м. Полтава, вул. Енгельса, 19-А

www.ortomed-prosperitas.com.ua