Оголошення не актуальне і публікується з ознайомлювальною метою
Дивіться схожі актуальні оголошення -
0
Київська область/Київ та Києво-Святошинський район
Конвекційна піч-це професійне обладнання для випічки хлібобулочних і кондитерських виробів. Основною перевагою порівняно зі звичайними конвекційними печами можливість безперервного приготування. Печі конвекційні є одним з популярних видів теплового обладнання, яке відіграє ключову роль в оснащенні багатьох сучасних об'єктів громадського харчування. Різноманітність марок, брендів і моделей печей, які присутні сьогодні на ринку, іноді бентежить навіть досвідчених кухарів. . Конвекційна піч дозволяє готувати різноманітні і смачні хлібобулочні вироби: хрусткі круасани,печиво і булочки.
Основна перевага використання конвекційної печі знаходиться в способі приготування продуктів. Під впливом вентиляторів гаряче повітря в камері починає активно циркулювати немов обволікаючи продукти теплом. В результаті збільшує швидкість приготування їжі, продукти набувають ніжний смак, приємний аромат. Страви в конвекційної печі не втрачають поживні речовини в процесі приготування.
Конвекційна кондитерська пекти без парозволоження.
Корпус - нержавіюча сталь; внутрішні панелі крім задньої стінки - емаль.сталь.
Місткість - 4 х (460х330).
Таймер на 120 хв
Максимальна температура - 260С.
Підсвічування.
Габаритні розміри: 600х587х472
Потужність: 3кВт
Напруга: 220В
Виробник: Unox (Італія)